Tel. (+30) 27320 61356 | info@mateos.gr

5.00€

Leffe Blonde

Με γεμάτη και ισορροπημένη, ξηρή, φρουτώδης και ελαφρώς πικάντικη γεύση.

6.00€

Leffe Brune

Με δυνατή και πλούσια γεύση. Συνδυάζει το πλούσιο άρωμα της ψημένης καραμέλας με ελαφρώς γλυκό και φρουτώδες τελείωμα.

6.00€

Delirium Tremens

Πίνοντάς την, η γλώσσα και ο ουρανίσκος θερμαίνονται. Έντονη, ξηρή και πικρή επίγευση με μεγάλη διάρκεια. Όμορφο χρυσοκίτρινο χρώμα με πυκνό αφρό που διατηρεί την έντονη αίσθηση ανθρακικού που βρίσκεται στο σώμα της μπύρας.

5.00€

Achel Blonde

Αυτή η ξανθιά γευστική μπύρα με 8% αλκοόλ, φιλτράρεται ελαφρώς. Θολή στην όψη της, παραμένει και επαναζυμώνεται στο μπουκάλι

6.00€

Westmalle Tripel

H “Trippel” της Westmalle είναι μια καθαρή, χρυσόξανθη “Trappist” μπύρα  με φρουτώδες άρωμα και ωραία μυρωδιά από λυκίσκο. Είναι μαλακιά και κρεμώδης στο στόμα, με μια απαλή πικράδα που συνοδεύεται από το φρουτώδες άρωμα.

6.00€

Westmalle Dubbel

Χαρακτηριστικό χάλκινο ελκυστικό χρώμα. Πλούσιος κρεμώδης αφρός που κατά την ζύμωση αποκτά ένα ελαφρύ άρωμα βερίκοκου. Μεταξένια δροσιστική γεύση με μία ευχάριστη πικράδα.

6.00€

Kasteel Tripel

Δυνατή special μαύρη stong μπύρα με αρώματα φρεσκοκομμένου ψωμιού και πλούσια γεύση που θυμίζει port. Γλυκιά, φρουτώδης, πικάντικη και με φυσιολογική πικράδα στην επίγευση

6.00€

Kwak

Η Kwak είναι μία από τις λίγες ιστορικές Βελγικές μπύρες η οποία πίνεται ακόμα…στο αρχικό ποτήρι kwak. Αναγνωρίσιμη, ειδική και τόσο μοναδική όσο η γεύση της.

6.00€

Maredsous Triple

Ξανθιά μπύρα με χαρακτηριστικό φρέσκο άρωμα και γλυκιά επίγευση.

5.00€

Maredsous Blonde

Ξανθιά μπύρα με χαρακτηριστικό φρέσκο άρωμα και γλυκιά επίγευση.

5.00€

Affligem Dubbel

Μία κόκκινη abbey ale ζυμωμένη με σκούρα malts. Η δεύτερη ζύμωση αφήνει ένα φρουτώδες άρωμα και ένα μοναδικό πικάντικο χαρακτήρα με διακριτική επίγευση.

5.00€

Affligem Blond

Η ξανθιά abbey ale με γεμάτη γεύση και 6,8% αλκοόλ. Αφήνει μια ελαφριά πικράδα.

5.00€

Grimbergen Blonde

Η Grimbergen Blonde, είναι μια πυκνή, απαλή ανοιχτόχρωμη μπύρα με χαρακτηριστικό χρώμα και έντονο άρωμα κίτρου και μπαχαρικών. Η αυθεντική της γεύση παραμένει αμετάβλητη επί σχεδόν 900 χρόνια.

5.00€

Grimbergen Double

Η Grimbergen Double είναι μία πλούσια, σκούρα μπύρα. Η διπλή ζύμωση δίνει την σοκολατένια γεύση και ένα τελείωμα με άρωμα μπράντυ.

5.00€

Hefeweissbier

Τίποτα δεν δροσίζει περισσότερο από αυτήν τη φυσικά θολή λευκή μπύρα με την εξαιρετικά πλούσια και γεμάτη μαγιά γεύση της. Ταιριάζει πολύ καλά με τα ελαφριά γεύματα.

6.00€

La Trappe Tripel

Η Trappe Tripel οφείλει τον πικάντικο χαρακτήρα της στον κόριανδρο και τα διάφορα μπαχαρικά και βότανα. Παρ’ όλη την πλούσια γεύση της, αυτή η ασυνήθιστη μπύρα αφήνει μια ελαφριά και υγρή επίγευση.

4.00€

Pilsner Urquell

Αποκαλείται το “μέτρο σύγκρισης”. όλες οι άλλες Pils είναι καλύτερες ή χειρότερες προσπάθειες αντιγραφής της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνταγή της παραμένει ίδια με την αρχική του 1842.

4.00€

Peroni Nastro Azzurro

Βασισμένη σε μια παραδοσιακή συνταγή, έχει την κλασική γεύση μιας Pils, με έντονη την αίσθηση του κίτρου και του λυκίσκου.

6.00€

Orval

Έχει έναν έντονο αρωματικό και δροσερό χαρακτήρα. Ανάμεσα στην πρώτη και στη δεύτερη ζύμωση γίνεται και μια επιπλέον αρωματική διαδικασία.

8.00€

Rochefort 10

Σκούρα μπύρα με γεμάτο σώμα και εντυπωσιακή γεύση.

5.00€

Karmeliet

Ξανθιά, γεμάτη, ευγενικά μαλακή και φρουτώδης, με επαναζύμωση στη φιάλη. Το άρωμα της έχει ίχνη από βανίλια και κίτρο.

5.00€

Corsendonk Agnus

Ξεκινά με μια υγρή ελαφρώς όξινη γεύση και τελειώνει με έναν εκλεπτυσμένα αρωματισμένο χαρακτήρα. Ελαφριά στην υφή.

5.00€

La Chouffe

Μια βέλγικη ale δυνατή και πικάντικη. Φυσική μπύρα αφιλτράριστη, μη παστεριωμένη και χωρίς προσθετικά.

5.00€

Leffe Radieuse

Δυνατή μπύρα που συνδυάζει μια σύνθετη παλέτα από φρουτώδεις γέυσεις.

6.00€

Gouden Carolus Classic

Συνδυάζει τη ζεστασιά του κρασιού με τη φρεσκάδα της μπύρας. Μετά από διαδικασία μακράς ωρίμανσης, μπαίνει σε μπουκάλι αφιλτράριστη, δίνοντας μια μπύρα πλούσια σε βιταμίνες και 100% φυσική.

6.00€

Gouden Carolus Tripel

Aυτή η μπύρα ζυθοποιείται σύμφωνα με τις παλιές παραδόσεις. Η Gouden Carolus Tripel έχει ένα μοναδικό χρώμα και γεμάτη γεύση που οφείλονται σε ένα καλά ισορροπημένο χαρμάνι βύνης και λυκίσκου.
Could not authenticate you.